Zoekopdracht

Zoekopdracht

Als je een huis zoekt (in de Bommelerwaard, of elders in Nederland) laat je dan begeleiden door Dé Aankoopomakelaar Mariet of Emmely Kamphuis van ikzoekuwhuis.nl. Bel voor meer informatie: (0418) 515 864

Huis zoeken
Ben je een huis of appartement aan het zoeken maar voldoet geen enkele woning aan je wensen of eisen? Of weet je überhaupt niet wat je zoekt? Of, dat kan natuurlijk ook, heb je je droomhuis zelf al gevonden? ikzoekuwhuis.nl zoekt en denkt met je mee. Succes gegarandeerd! Behalve huizen, zoekt ikzoekuwhuis.nl ook bouwkavels

Een woning zoeken in de Bommelerwaard, Rivierenland, Land van Maas en Waal, Gelderland, Noord-Brabant of elders in Nederland is soms moeilijker dan het lijkt. Het aanbod is op het moment niet overweldigend. Maar daar zit juist ook het probleem: de veranderende woningmarkt is een doolhof waarin je snel verdwaalt. Vandaag is het zo, morgen is het weer anders. En daarop is het lastig anticiperen als het niet je dagelijkse werk is. 
Stel je hebt een checklist opgesteld waarop tien randvoorwaarden staan waaraan jouw droomhuis moet voldoen. Parkeerplaats voor de woning, ruime oprit, minstens vier afgewerkte slaapkamers, tuin op het zuiden, gelegen in de buurt van voorzieningen en scholen, luxe badkamer en keuken, en het liefst ook voorzien van enige monumentale charme. Moeten alle tien de voorwaarden voldoen? Kan. Maar hou dan ook rekening met de juiste locatie en je budget. Die spiegel houden wij je voor. En we zijn streng hoor!

Moeilijk zoeken naar je droomhuis?
Dan ga je het internet op en je struint Funda, Jaap en de sites van verkopende makelaars af. Je hebt je zelfs al gratis ingeschreven bij verschillende verkoopmakelaars als ‘huizenzoeker’. Je komt tot de conclusie dat veel woningen voor het overgrote deel aan je eisenpakket voldoen, maar geen enkele woning helemaal. Ofwel: je droomhuis zit er nog niet bij. Ben je op zo’n moeizame manier een huis aan het zoeken? Dan ben je bij Dé Aankoopmakelaar ikzoekuwhuis.nl zeker aan het juiste adres.

Wij zoeken het juiste huis of appartement voor starters, doorstromers, terugstromers en investeerders
Je bent ook op het goede adres als je op de een of andere manier aan een nieuw huis toe bent, maar geen idee hebt waar je moet beginnen. Stel: je bent een starter en gaat je eerste huis of appartement kopen. Wat kom je allemaal voor obstakels tegen? Waar begin je? ikzoekuwhuis.nl helpt je door het doolhof van de woningmarkt op zoek naar een woning die past bij jouw levenssituatie, levensfase en natuurlijk ook jouw budget.
Zo helpen we ook doorstomers bij hun zoektocht naar een groter huis in een nieuwe levensfase. En begeleiden we terugstromers bij hun oriëntatie op een meestal kleinere, comfortabelere en levensloopbestendige woning.
Maar ook investeerders die op zoek zijn naar goede beleggingspanden zijn opdrachtgevers van ikzoekuwhuis.nl! 

Huis zoeken: de voordelen
Een aankoopmakelaar inschakelen heeft veel voordelen:
– je bent minder geld kwijt dan wanneer je op eigen houtje zoekt en koopt
– je bespaart veel tijd dankzij de professionele aankoopbegeleiding van ikzoekuwhuis.nl
– je hebt minder stress omdat ikzoekuwhuis.nl de prijs- en voorwaardenonderhandeling op zich neemt. En je adviseert inzake een bouwtechnische keuring en de mogelijk aanwezigheid van juridische angels en voetklemmen.
– korte lijnen met financieel adviseur.
– de notaris en wat daarbij komt kijken, wordt voor een deel ook uit handen genomen.

‘Geheime huizen’
Mariet en Emmely Kamphuis zoeken geduldig door totdat het droomhuis is gevonden dat aan (bijna) alle eisen voldoet. De huizen die te koop zijn, staan niet altijd op Funda. Via het netwerk komen ook huizen binnen. We noemen dat ‘geheime huizen’. Ze zijn wel te koop, maar staan niet te koop op Funda of andere huizensites. Met de aankoop van een ‘geheim huis’, ben je de markt voor. En heb je zeker alle rust en tijd om de juiste beslissing te nemen. Nog voor dat de rest van Nederland weet dat dit huis te koop komt. 

Zelf huis gevonden
Je hebt zelf al je droomhuis gevonden! Dat  kan natuurlijk ook. En nu? Wat is het eigenlijk waard? Klopt de vraagprijs wel? Hoeveel moet ik bieden? Wat zijn de mogelijkheden om het verder naar wens aan te passen? Is het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring van toepassing? Ook dan gaan we je graag verder in het traject van dienst zijn. Om de aankoop zorgeloos te regelen samen met ikzoekuwhuis.nl Dé Aankoopmakelaar. 

Aankoopbegeleiding van A tot Z
Dé Aankoopmakelaar ikzoekuwhuis.nl doet aan aankoopbegeleiding van A tot Z, onder andere:

  • huizen zoeken, selecteren en screenen
  • bezichtigingsafspraken maken
  • prijs- en voorwaarden onderhandeling
  • taxatierapport regelen
  • bouwkundig inspectierapport regelen
  • goede doorstroming met financieel advies
  • begeleiding bij de notaris.

ikzoekuwhuis.nl is gevestigd in Bruchem een dorp in de Bommelerwaard en trekt veel huizenzoekers uit deze regio. Maar ook buiten het Rivierenland worden huizen aangekocht. Opdrachtgevers van ikzoekuwhuis.nl wonen o.a. in ‘s-Hertogenbosch, Someren, Nieuwaal, Nederhemert, Schijndel, Dordrecht, Gorinchem, Rossum, Culemborg, Eindhoven, Best, Heusden, Boxtel, Vught, Tiel, Oss, Tilburg, Geldermalsen, Geldrop, Waalwijk, Dreumel, Veen, Wijk en Aalburg, Oss, Vinkel, Den Dungen, Rosmalen, Hedel, Zaltbommel, Tricht,  Meteren, Vlijmen, Sint-Michielsgestel, Vught, RosmalenKerkdriel, Heerewaarden, Hurwenen, etc. Nederland is niet zo heel groot. Bruchem (Zaltbommel) ligt zo ongeveer in het midden van het land. Dat is handig! 

Meer weten over aankoopbegeleiding van Dé Aankoopmakelaar? Bel (0418) 515864 of mail info@ikzoekuwhuis.nl.

Aankoopmakelaar

Mariet & Emmely Kamphuis