Zoekopdrachten

Wat wij zoeken

Hieronder staan een aantal zoekopdrachten van diverse actieve opdrachtgevers. Heb jij als verkoper verhuisplannen en denk je dat jouw woning interessant kan zijn voor een van onze opdrachtgevers? Dan komen wij graag met jou in contact. Op deze wijze kan je in alle rust en anonimiteit jouw woning verkopen. Je bent aan ons als aankoopmakelaar geen courtage verschuldigd bij een match. 

Ben je verkoopmakelaar en krijg je een woning in verkoop die mogelijk voor een van onze zoekers interessant kan zijn? Ook dan horen we dat graag. Zo kan er een win-win situatie ontstaan voor zowel verkopende als kopende partij.

Wij werken als aankoopmakelaar uitsluitend voor de kopers. Wij hebben geen verkoopportefeuille.

Appartement in Den Bosch of omstreken

Appartement in Den Bosch of omstreken. Bij voorkeur met 2 slaapkamers en een lift. Prijsindicatie ca. €295.000.

Eengezinswoning in Zaltbommel

Eengezinswoning in Zaltbommel met minimaal 3 slaapkamers. Bij voorkeur met een goed energielabel. Prijsindicatie ca. €400.000.

Eengezinswoning in de omgeving Oss

Eengezinswoning in de omgeving van Oss met minimaal 3 slaapkamers. Bij voorkeur instap-klaar voldoende parkeergelegenheid. Prijsindicatie ca. €375.000.

Vrijstaande woning in Den Bosch of Rosmalen

Vrijstaande woning in Den Bosch of Rosmalen met minimaal 4 slaapkamers. Bij voorkeur instap-klaar en 2 badkamers. Prijsindicatie ca. €900.000.

Appartement in Den Bosch

Appartement in Den Bosch op fietsafstand van het centrum en het ziekenhuis. Bij voorkeur met een fijn balkon en een goed energielabel. Prijsindicatie ca. €320.000.

Woning op loopafstand van de Bossche binnenstad

Woning in of nabij het centrum van Den Bosch met minmaal 4 slaapkamers en/of een werkkamer. Prijsindicatie ca. €1.150.000.

Sfeervolle woning in Zaltbommel

Sfeervolle woning met minmaal 3 slaapkamers in Zaltbommel. Mogelijkheid voor thuiswerken en om de woning op termijn levensloop-bestendig te kunnen maken is een must. Prijsindicatie ca. €725.000.

Ruime gezinswoning in Rossum of Hurwenen

Ruime gezinswoning met minimaal 4 slaapkamers. Rustige ligging en een ruim perceel zijn een must. Prijsindicatie ca. €700.000.

Eengezinswoning in de regio Den Bosch / Oss

Eengezinswoning in de regio Den Bosch / Oss met minimaal 3 slaapkamers. Mag een opknapper zijn maar wel met voldoende parkeergelegenheid in de straat. Prijsindicatie ca. €375.000.

Eengezinswoning in de Betuwe

Eengezinswoning in de Betuwe met minimaal 3 slaapkamers. Mag een opknapper zijn maar wel met voldoende parkeergelegenheid in de straat. Prijsindicatie ca. €375.000.

Eengezinswoning in de Bommelerwaard

Eengezinswoning in de Bommelerwaard met minimaal 3 slaapkamers. Mag een opknapper zijn maar wel met voldoende parkeergelegenheid in de straat. Prijsindicatie ca. €375.000.

Vrijstaande woning met een grote schuur in zuid/midden Nederland.

Vrijstaande woning met grote schuur of loods in zuid/midden Nederland zoals Bommelerwaard, Betuwe, gemeente Oss / Den Bosch. Prijsindicatie tot ca. €500.000 - €650.000

Vrijstaande woning in Gameren

Vrijstaande woning in Gameren. Minimaal 4 slaapkamers en aparte werkkamer. Hoeft niet instapklaar te zijn, mag wel. Prijsindicatie ca. €1.000.000

Gelijkvloerse woning in Zaltbommel

Gelijkvloerse woning (zoals een appartement of bungalow) in Zaltbommel met minimaal 2 slaapkamers en veel licht. Prijsindicatie in overleg.

Woonhuis in Zaltbommel, op loopafstand van rivier De Waal of natuurgebied De Kloosterwiel

Eengezinswoning op loopafstand van rivier De Waal of natuurgebied De Kloosterwiel. Bij voorkeur met eigen oprit en minimaal 3 slaapkamers. Prijsindicatie tot ca € 900.000,-

Vrijstaande woning of bungalow in Zaltbommel

Vrijstaande woning / bungalow, perceel ca. 1.000m2 of meer, instapklaar. Prijsklasse ca. € 1.200.000,-.