Aankoopmakelaar Spanje

Wil jij een huis kopen in Spanje? Neem vrijblijvend contact op

Voor informatie, advies of om een afspraak te maken.

Te koop gevraagd

ikzoekuwhuis.nl is voor haar opdrachtgevers altijd op zoek naar woningen. Op dit moment hebben wij diverse zoekopdrachten.

Huis kopen in Spanje

Een (tweede) woning in Spanje kopen?

Zelfs daar kan ikzoekuwhuis.nl je bij van dienst zijn. De regio rondom Malaga, Torremolinos, Fuengirola, Mijas, Marbella en Estepona is ons werkgebied. Kortom: de Costa del Sol. 

De wet- en regelgeving is totaal anders in Spanje dan bij het kopen van een woning in Nederland. Om niet voor onaangename verrassingen te komen staan is het van belang dat je je ook in Spanje deskundig bij laat staan in de aankoop en afwikkeling.

Het begrip ‘aankoopmakelaar’ kennen ze in Spanje niet zoals in Nederland. De Spaanse ‘aankoopmakelaar’ wordt betaald door de Spaanse verkoopmakelaar. Zij delen de courtage die de verkoopmakelaar ontvangt van de verkopende partij. Hoe onafhankelijk is dan de Spaanse aankoopmakelaar…..

ikzoekuwhuis.nl heeft inmiddels de juiste contacten kunnen leggen met partijen (o.a. makelaars, notaris, advocaat, hypotheekadviseur, klusteam, architect, verzekeringsagent, verhuisbedrijf, sleutelbeheer, woningverhuur, schoonmaakservice, autoverhuur, autostalling) die je ter plaatse kunnen adviseren. We hebben een zo breed mogelijk Nederlandstalig team in Spanje samengesteld. Dat communiceert helder en duidelijk in je eigen taal.

Voor investeerders is het ook interessant voor verhuur om in Spanje onroerend goed te bezitten. Met name gezien het aangename klimaat aan de Costa del Sol en de grote hoeveelheid golfbanen. Het is een geliefde streek voor zowel een korte vakantie als een langer verblijf (overwinteren). Dat maakt het rendement extra aantrekkelijk. Maar rendement kan ook eigen genot en gebruik zijn in combinatie met verhuur. 

We laten je natuurlijk niet alleen naar Spanje afreizen! ikzoekuwhuis.nl gaat met je mee. Vooraf maken we een wooneisen/wensenpakket. Daarop worden de bezichtigingen ingepland. Zodat we de tijd in Spanje effectief in kunnen zetten. Tijdens een koffie-afspraak vertellen we je er graag meer over.

Mariet & Emmely Kamphuis