Aankoopmakelaar Spanje

Wil jij een huis kopen in Spanje? Neem vrijblijvend contact op

Voor informatie, advies of om een afspraak te maken.

Te koop gevraagd

ikzoekuwhuis.nl is voor haar opdrachtgevers altijd op zoek naar woningen. Op dit moment hebben wij diverse zoekopdrachten.

Huis kopen in Spanje

Een (tweede) woning kopen in Spanje? Zelfs daar kan ikzoekuwhuis.nl je bij van dienst zijn. De regio rondom Malaga, Torremolinos, Fuengirola, Benalmádena, Mijas, Elviria, Marbella, Estepona maar ook de andere kant op zoals Torre del Mar, Torrox en Nerja is ons werkgebied. En dan niet alleen de kustplaatsen maar ook verder het binnenland in. Kortom: de Costa del Sol.

Een (tweede) woning in Spanje is dichterbij dan je denkt. Natuurlijk moet het financieel haalbaar zijn en veel geregeld worden. Wij weten de weg en loodsen je er doorheen zodat het echt genieten wordt van je eigen nieuwe (t)huis. 

De wet- en regelgeving is totaal anders in Spanje dan bij het kopen van een woning in Nederland. Om niet voor onaangename verrassingen te komen staan, is het van belang dat je ook in Spanje deskundig bijgestaan wordt bij de aankoop en afwikkeling van de woning.

Het begrip ‘aankoopmakelaar’ kennen ze in Spanje niet zoals in Nederland. De Spaanse ‘aankoopmakelaar’ wordt in principe betaald door de Spaanse verkoopmakelaar. Zij delen de courtage die de verkoopmakelaar ontvangt van de verkopende partij. Hoe onafhankelijk is dan de Spaanse aankoopmakelaar…..

ikzoekuwhuis.nl is en blijft, ook voor Spaans vastgoed, de onafhankelijke aankoopmakelaar. Wij worden betaald voor onze diensten door de Nederlandse opdrachtgever. Een helder en duidelijk verhaal zodat er geen misverstanden over kunnen bestaan.  

ikzoekuwhuis.nl heeft een netwerk opgebouwd van o.a. makelaars, notaris, advocaat, hypotheekadviseur, klusteam, architect, verzekeringsagent, verhuisbedrijf, sleutelbeheer, woningverhuur, schoonmaakservice, autoverhuur, autostalling, etc. die je ter plaatse verder kunnen adviseren. Wij hebben een zo breed mogelijk Nederlandstalig team in Spanje samengesteld. Dat communiceert helder en duidelijk in je eigen taal. 

Voor investeerders is het ook interessant om in Spanje vastgoed te bezitten voor de verhuur. Met name gezien het aangename klimaat aan de Costa del Sol (300 dagen per jaar zon), ruim aanbod aan golfbanen, cultuur en recreatiemogelijkheden. Het is een geliefde streek voor zowel een korte vakantie als een langer verblijf (overwinteren). Dat maakt het rendement extra aantrekkelijk. Maar rendement kan ook eigen genot en gebruik zijn in combinatie met verhuur. 

Benieuwd wat er te koop is aan de Costa del Sol?
In Spanje kennen ze geen Funda zoals wij dat in Nederland kennen. Er zijn tientallen verschillende websites met huizenaanbod. Dat is dus extra lastig zoeken. De makelaars onderling hebben ook nog een lijst van exclusief aanbod dat niet online te vinden is. Ook die contacten hebben wij. Op onze website zie je al een gevarieerd aanbod van woningen in verschillende prijsklasse. Dat is maar een kleine greep uit het aanbod. 
Op Idealista kan je zelf ook al een beetje rondkijken van wat er te koop is.

Tijd voor koffie
We laten je natuurlijk niet alleen naar Spanje afreizen! ikzoekuwhuis.nl gaat met je mee. Vooraf maken we een wooneisen/wensenpakket. Daarop worden de bezichtigingen ingepland. Zodat we de tijd in Spanje effectief in kunnen zetten. Tijdens een koffie-afspraak  vertellen we je er graag meer over.

Meer weten over een hypotheek?
Heb je eerst nog vragen over een hypotheek voor een woning in Spanje, wil je een hypotheek laten berekenen en welke opties voor jou het beste zijn: plan hier een vrijblijvende afspraak in.

Als het beter past om een hypotheek in Spanje af te sluiten hebben we daar ook een partij voor die in je eigen taal communiceert.