Starters

Ben jij een starter? Neem vrijblijvend contact op

Voor informatie, advies of om een afspraak te maken.

Te koop gevraagd

ikzoekuwhuis.nl is voor haar opdrachtgevers altijd op zoek naar woningen. Op dit moment hebben wij diverse zoekopdrachten.

Aankoopmakelaar voor starters

We snappen als geen ander dat een nieuw huis kopen heel spannend is. Laat staan je eerste huis… Wat komt er allemaal bij kijken? Met welke kosten moet ik rekening houden? Waar moet ik beginnen met zoeken? Zijn mijn wensen eigenlijk wel realistisch? Iedereen in mijn omgeving zegt iets anders, wat nu?

Stop, wij gaan je helpen!
We hebben veel starters mogen begeleiden bij de aankoop van hun eerste woning. Van een fijne tussenwoning in een jonge woonwijk tot een gezellig appartement in de bruisende binnenstad. Een ding hebben alle starters gemeen: het wordt een van de grootste uitgaven van je leven, tot nu toe dan… Je wil er dus zeker van zijn dat je het beste huis voor de juiste prijs koopt. Bij ikzoekuwhuis.nl begeleiden we je van A tot Z. 

Wat doet een aankoopmakelaar?
We vinden het belangrijk dat we onze opdrachtgevers kennen. Wie ben je, wat doe je, wat vind je belangrijk en wat zijn je woonwensen. Een woning kopen is immers niet zomaar iets…

Als we dit in beeld hebben maken we een zoekprofiel voor je aan. We hebben nooit twee of meer dezelfde zoekopdrachten dus iedere zoekopdracht is exclusief. 

Samen gaan we op zoek naar woningen die passen bij jouw zoekopdracht. Wij zoeken op Funda, maar ook binnen ons netwerk komt er regelmatig interessant aanbod voorbij wat niet op Funda staat. Geheime huizen noemen we dit.

Als er een geschikte woning voorbij komt gaan we die samen met jou bezichtigen. We nemen hier ruim de tijd voor zodat je een goede impressie krijgt van de woning en de omgeving.
Ben je enthousiast? Dan zetten we het vervolgtraject in.
Zie jij jezelf er niet wonen? Op naar de volgende!

Hoe ziet zo’n vervolgtraject er dan uit? Afhankelijk van de procedure die de verkoopmakelaar hanteert brengen we een bieding uit. Wij begeleiden je hier natuurlijk mee en leggen alle stappen aan je uit.

Ben je de gelukkig koper? Allereerst; gefeliciteerd!
Vervolgens controleren, en nemen we alle documenten met je door. We zorgen er voor dat deze bij de juiste personen terecht komen en jij je zorgeloos kan richten op leuke dingen. Zoals de inrichting van je nieuwe thuis :).

Eindelijk is het zo ver… de sleuteloverdracht! Je krijgt als koper altijd de gelegenheid, om voor de overdracht bij de notaris, de woning te inspecteren. Wij zijn hier ook bij en zorgen dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan op deze feestelijke dag.

Goed om te weten…
ikzoekuwhuis.nl is een 100% onafhankelijk aankoopmakelaar. Wij zijn de schakel tussen de koper en verkopende partij en hebben maar één doel: het beste huis voor de juiste prijs voor jou als koper!
Er kan geen conflict of belangenverstrengeling ontstaan met de aankoop van jouw nieuwe (t)huis omdat wij geen huizen verkopen.
Als je zelf al een woning hebt gevonden kunnen wij je helpen met de vervolgstappen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

ikzoekuwhuis.nl begeleidt starters ook bij:
Hypotheekadvies
Bouwtechnische keuring
Naar de notaris

Mariet & Emmely