Investeerders

Ben jij een investeerder? Neem vrijblijvend contact op.

Voor informatie, advies of om een afspraak te maken.

Te koop gevraagd

ikzoekuwhuis.nl is voor haar opdrachtgevers altijd op zoek naar huizen. Op dit moment hebben wij diverse zoekopdrachten.

Aankoopmakelaar voor investeerders

Huis / appartement kopen voor belegging – investering
ikzoekuwhuis.nl koopt huizen en appartement aan voor eigen bewoning. Maar ook voor investeerders en beleggers. En dat kan voor het opbouwen van een vastgoedportefeuille zijn. Maar ook voor een particulier die één of twee beleggingspanden wil kopen. Dé Aankoopmakelaar gaat aan de slag. We bepalen in goed overleg wat de verwachting is qua rendement. Maar ook wat interessant is. Wil je voor korte termijn verhuren, of juist voor langere termijn. Wil je een stabiel huurcontract voor enkele jaren? Of juist voor een kortere termijn, zodat je flexibel over je investering kan beschikken? We gaan zelfs nog een stapje verder. Binnen het netwerk van ikzoekuwhuis.nl zijn inmiddels diverse partijen waaraan direct verhuurd kan worden. Vaak is er al een huurder voordat de overdracht is. De teller kan dan al direct gaan lopen. Maar investeren is niet risicoloos. En ook dat vertellen we je eerlijk. 

100% Aankoopmakelaar
ikzoekuwhuis.nl is 100% aankoopmakelaar. Er kan nooit een conflict of belangenverstrelling ontstaan met een aankoop omdat ikzoekuwhuis.nl zelf geen huizen verkoopt. 

Aankoopmakelaar

Mariet & Emmely Kamphuis