Investeerders

Ben jij een investeerder? Neem vrijblijvend contact op.

Voor informatie, advies of om een afspraak te maken.

Aankoopmakelaar Spanje

ikzoekuwhuis.nl is ook actief als aankoopmakelaar aan de Costa del Sol.

Aankoopmakelaar voor investeerders

Investeren in vastgoed, doen of niet? Is het nog wel rendabel met alle regelgeving? Ga je een vastgoedportefeuille opbouwen om te verhuren of toch liever een opknapper kopen om door te verkopen?

Stop, wij gaan je helpen!
We hebben veel investeerders mogen begeleiden bij de aankoop van vastgoed. Van een tussenwoning die nog opgeknapt moest worden tot een instapklare studio. Één ding hebben alle investeerders gemeen: het moet vooral geen gedoe opleveren. Je wil er dus zeker van zijn dat je een goede investering doet en het beste object voor de juiste prijs koopt. Bij ikzoekuwhuis.nl begeleiden we je hierin van A tot Z. 

Investeren kan je leren…
Bij ikzoekuwhuis.nl begeleiden we investeerders die een vastgoedportefeuille willen opbouwen, maar ook investeerders die één of twee objecten “erbij” willen om te verhuren voor een fijn passief inkomen.
Er zijn veel geuren, kleuren en smaken op de vastgoedmarkt. Koop je een huis of een appartement? Verhuur je het voor de korte termijn of de lange termijn? Verhuur je het aan particulieren of aan een organisatie?  Wil je de verhuur zelf doen of besteed je het uit?

Veel vragen waar wij regelmatig mee te maken krijgen. Iedere situatie is anders en wij adviseren je graag over de beste opties voor jouw situatie. Investeren in vastgoed kan heel lucratief zijn maar het is zeker niet zonder risico. En ook dat vertellen we je eerlijk. 

Vastgoed aankopen in Spanje
Naast ons werkgebied in Nederland, hebben we sinds 2022 voet aan de grond gezet aan de Costa del Sol in Spanje. We hebben hier een groot en betrouwbaar Nederlands sprekend netwerk opgebouwd. Hierdoor kunnen we ook aankoopbegeleiding aanbieden in deze zonnige regio. Voor investeerders een hele mooie kans om in te stappen in een vastgoedmarkt met andere wetgeving, doelgroepen, prijzen en dus ook een ander rendement… Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden wat betreft het investeren in Spaans vastgoed.

Goed om te weten…
ikzoekuwhuis.nl is een 100% onafhankelijk aankoopmakelaar. Wij zijn de schakel tussen de koper en verkopende partij en hebben maar één doel: het beste huis voor de juiste prijs voor jou als koper!
Er kan geen conflict of belangenverstrengeling ontstaan met de aankoop van jouw nieuwe vastgoed object omdat wij geen huizen verkopen.
Als je zelf al een woning hebt gevonden kunnen wij je helpen met de vervolgstappen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Mariet & Emmely