Over ons

Verhuisplannen?

Heb je verhuisplannen en krijg je zelf je droomhuis (nog) niet gevonden?

Te koop gevraagd

ikzoekuwhuis.nl is voor haar opdrachtgevers altijd op zoek naar huizen. Op dit moment hebben wij diverse zoekopdrachten.

Mariet Kamphuis - van Gameren

Mijn naam is Mariet en in 2007 heb ik ikzoekuwhuis.nl – Dé Aankoopmakelaar opgericht. Na een loopbaan als directie assistente in de automotive en adviseur markteting-communicatie, heb ik ruim 15 jaar geleden de switch gemaakt naar de makelaardij. Mijn man en ik waren toe aan een volgende stap in onze ‘verhuiscarrière’  We konden niet echt vinden wat we graag zouden willen, vingen ook een paar keer ‘bot’. Het was uiteindelijk een spannend, leuk en enerverend verhuistraject. Waarbij ik dacht ‘als wij dit ervaren dan dus ook andere kandidaatkopers’. Als dochter uit een ondernemersgezin en met mijn ervaring als communicatie adviseur, het inlevingsvermogen en graag met en voor leuke (heel belangrijk!) opdrachtgevers willen werken was de cirkel rond. Ik was toe aan een eigen onderneming. Zo is ikzoekhuis.nl Dé Aankoopmakelaar ontstaan. 

Zeg nou eerlijk, wat is er leuker dan een opdrachtgever bellen met “YES, het is gelukt! Gefeliciteerd met jullie nieuwe (t)huis!” ?

Ik doe mijn werk elke dag met zo veel plezier en bevlogenheid dat ik soms vergeet dat ‘de vijf al in de klok zit’ en het tijd is voor een heerlijk glas wijn of stevige espresso.

Doordat ik een groot netwerk heb opgebouwd, kan ik snel schakelen voor onze opdrachtgevers. Dat netwerk is het resultaat van jarenlang naar netwerkbijeenkomsten gaan en organiseren, events bezoeken en allerlei werkzaamheden in commissies vervullen. Momenteel ben ik lid van de Bedrijven Kring Bommelerwaard, waar ik een bestuursfunctie heb. Ook ben ik lid van een vrouwennetwerk UVON Noord-Brabant. Daarnaast meld ik mezelf regelmatig aan voor netwerkborrels en kennissessies. Ik ben ben ook een trouwe sponsor van Tourist Info Bommelerwaard en andere evenementen in de regio. Villa Pardoes heeft bij mij (net als bij Emmely) een speciaal plekje in ons hart. 

Emmely Kamphuis

De naam doet het wellicht al vermoeden; dochter van Mariet. Mijn naam is Emmely en in 2020 had ik een verrassing voor mijn moeder: “Ik kom bij jou werken.” We zullen het maar eerlijk zeggen, ze stond er niet gelijk om te springen… Nu ruim 3 jaar verder willen we niks anders meer dan samen “de zaak” runnen.

Nadat ik in 2015 ben afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool in Maastricht ben ik in de arbeidsbemiddeling gaan werken. Bemiddelen, verbinden en het verplaatsen in mijn opdrachtgevers is mij dus niet vreemd. 

Ik vind het belangrijk dat opdrachtgevers alle vragen die ze hebben kunnen stellen aan mij, net zoals zaken bespreken waar ze tegenaan lopen. Dat betekent dat we een goede band hebben en ik ze kan helpen om de aankoop nóg zorgelozer te laten verlopen. 

Net zoals mijn moeder, is ook voor mij een goed en betrouwbaar netwerk van ongekend belang in ons vakgebied. Daarom ben ik momenteel lid van oa. de Bedrijven Kring Bommelerwaard en de Young Businessclub van FC Den Bosch. Daarnaast sponsor ik ook twee senioren-teams op Hockeyclub ‘s-Hertogenbosch en zet ik me in voor Villa Pardoes.

Bowie

‘Hi, ik ben Bowie. Een échte Black & Tan Jack Russell Terriër. Op Instagram ook wel bekend als “Prinses Bowie”. Maar, naar snoepje, koekje of “spelen met de bal” luister ik ook hoor. Soms heb ik een beetje moeite om beheerst enthousiast te zijn als er bezoek op kantoor komt. Dus je hoort me wel, maar ziet me niet zeg maar. Ik bewaak het kantoor als Mariet en Emmely onderweg zijn. En ik zorg er voor dat ze hun dagelijks stappen-doel halen. Ook als het regent…’