Aankoopmakelaar

Nu je droomhuis vinden

Heb je verhuisplannen en krijg je zelf je droomhuis (nog) niet gevonden?

Te koop gevraagd

ikzoekuwhuis.nl is voor haar opdrachtgevers altijd op zoek naar huizen. Op dit moment hebben wij diverse zoekopdrachten.

Met ikzoekuwhuis.nl op zoek naar jouw nieuwe thuis!

Bij de koop van een huis, appartement (of bouwkavel) is vrijwel altijd een verkoopmakelaar betrokken, maar minder vaak een aankoopmakelaar. Vreemd eigenlijk als je beseft dat deskundige aankoopbegeleiding de koper onder andere tijd, stress, maar vooral ook geld bespaart. Ook in deze woningmarkt…

Wij zijn 100% aankoopmakelaar. Wij verkopen zelf geen huizen. Er kan daarom geen conflictsituatie of belangenverstrengeling ontstaan. 

Waarom doen we alleen aankoop? Dat vinden we het allerleukste!

Verhuisplannen? Wat nu…

Je hebt verhuisplannen, maar wat nu? Wij kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt. Iedereen heeft een antwoord en wil je goed bedoeld helpen. Maar schiet je daar ook echt iets mee op?

Een aankoopmakelaar die jou begrijpt

Waar moet ik zoeken? Wie kan ik vertrouwen? Moet ik overbieden? Eerst een nieuw huis kopen en dan de huidige verkopen, of toch andersom?

Veel vragen waar wij als 100% aankoopmakelaar jou bij kunnen ondersteunen. We hebben ruim 15 jaar ervaring en hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding en aan jouw persoonlijke situatie en toekomstplannen.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij zijn onafhankelijk, eerlijk, direct en enorm bevlogen met ons werk. We houden ons hoofd koel in spannende situaties en geven je advies vanuit ons hart en marktkennis.

Zodra jij al verliefd bent op je droomhuis, ben je bereid om veel meer te betalen dan wellicht nodig is. Je kan het betalen dus waarom zou je niet all-in gaan?

Met onze marktkennis behoeden we je onder andere voor dit soort situaties. We besparen je dus serieus geld. De investering in ons als aankoopmakelaar verdiend zich dus dubbel en dwars terug. 

Voor wie werken wij?

Onze opdrachtgevers zijn de kopers. Of je nu starter, doorstromer of terugstromer bent, het belang van de kopende partij staat bij ons altijd voorop.

Een verkoper laat zich ook professioneel bijstaan door een verkoopmakelaar. Waarom zou jij als koper je dan ook niet professioneel laten bijstaan door een aankoopmakelaar?

Ons werkgebied

ikzoekuwhuis.nl is gevestigd in de Bommelerwaard. Dit gebied kennen we dan ook op ons duimpje. Maar ook daar buiten hebben we een groot netwerk en veel opdrachtgevers naar tevredenheid mogen begeleiden bij de aankoop. 
We kopen voor onze opdrachtgevers regelmatig succesvol aan in Den Bosch, Rosmalen, Vught, Waalwijk, Oss, Vlijmen, Hedel, Kerkdriel, Ammerzoden, Eindhoven, Best, Dordrecht, Culemborg, Tiel, Geldermalsen, Rossum, Drunen, Heusden, Boxtel, Esch, Den Dungen, Uden, Veghel, Breda, Prinsenbeek, Heusden, Tilburg, etc.

Nederland is niet zo heel groot en ons kantoor in Bruchem (bij Zaltbommel) ligt in het midden van het land. Direct aan de A-2 tussen ‘s-Hertogenbosch en Utrecht.

Mariet & Emmely