Als aankoopmakelaar actief in Rosmalen en directe omgeving is ikzoekuwhuis.nl jouw perfecte partner in de zoektocht naar je gedroomde woning in en nabij Rosmalen. We kennen de regio en beschikken hier over een relevant netwerk met de juiste contacten. Zo zijn we altijd snel op de hoogte zodra er een nieuwe woning in Rosmalen op de markt komt.
 

Wat doet een aankoopmakelaar? 

Als aankoopmakelaar zijn we jouw steun en toeverlaat rondom alles wat met de aankoop van jouw nieuwe huis te maken heeft. Je zoekt een nieuw huis in (bijvoorbeeld) Rosmalen? Met een aankoopmakelaar als ikzoekuwhuis.nl koop je dan goedkoper, zorgelozer én beter. Deskundige aankoopbegeleiding bespaart jou als koper veel tijd, stress en geld. Zo selecteren en screenen we potentiële huizen, we zorgen voor bezichtigingsafspraken en onderhandelen over de prijs en voorwaarden. Daarnaast zijn we er voor bijkomende zaken zoals bouwtechnische keuring, eventuele juridische zaken, het opstellen van ontbindende voorwaarden, financieel advies en een stukje begeleiding bij de notaris.
 

Wat zijn de gemiddelde kosten voor een aankoopmakelaar? 

De kosten voor een aankoopmakelaar zijn afhankelijk van de aankoopprijs van je nieuwe woning. Maar veel belangrijker is dat je met de juiste aankoopmakelaar, zoals ikzoekuwhuis.nl, juist kosten bespaart. Dankzij de juiste marktkennis, onafhankelijkheid, de juiste onderhandelingstactiek en een objectieve blik voorkomt dé aankoopmakelaar dat jij als koper een veel te hoge prijs betaalt. Juist in tijden van een oververhitte woningmarkt kun je hierbij veel baat hebben. Ikzoekuwhuis.nl is hierin jouw perfecte partner, want wij kosten geen geld maar leveren juist geld op!

 

Ikzoekuwhuis.nl kent de regio Rosmalen

Ikzoekuwhuis.nl van Mariet & Emmely Kamphuis is gevestigd is Bruchem op ongeveer 15 km van Rosmalen. Binnen ons werkgebied valt de gehele Bommelerwaard en aangrenzende gemeenten, waaronder ook Rosmalen. In Rosmalen zijn we al regelmatig actief geweest als aankoopmakelaar, kijkt u maar eens op door ons aangekochte huizen pagina voor diverse voorbeelden. Hierdoor kennen we Rosmalen buitengewoon goed en hebben we hier de juiste contacten in de regio. Daarnaast hebben we inzicht in huizen die (nog) niet openlijk te koop staan, zogenaamde geheime huizen.

Aankoopmakelaar Rosmalen

U wilt een huis in Rosmalen kopen?

Bent u al een tijdje op zoek naar uw droomhuis in Rosmalen? Of heeft u hulp nodig bij de aankoop van uw nieuwe huis? Dé aankoopmakelaar ikzoekuwhuis.nl kan u hierbij helpen. Neem contact op met Mariet & Emmely Kamphuis, dan gaan we samen op zoek naar het huis dat aan al jouw wensen voldoet. 

Volg ons

De laatste tweets

Ikzoekuwhuis.nl

Mariet & Emmely Kamphuis
Peperstraat 29a
5314 AM Bruchem
Telefoon: (0418) 515864
E-mail: info@ikzoekuwhuis.nl