Bent u op zoek naar dat ene huis?

Geheime huizen

Je bent op zoek naar dat ene huis dat je niet kan vinden. Het staat niet te koop. Nog niet. Maar mogelijk is het wel te koop. Wie schakel je dan in? Natuurlijk, je eigen aankoopmakelaar ikzoekuwhuis.nl Wij kopen regelmatig huizen aan die (nog) niet op Funda staan, maar uiteindelijk wel te koop zijn. We noemen dat ‘geheime huizen’. Verwacht niet dat binnen een week je droomhuis is gevonden. We kunnen niet toveren. Maar wel heel goed zoeken. En wij weten hoe en waar we dat moeten doen!

Huis verkopen
Ben jij huiseigenaar met verhuisplannen en nog niet van plan openbaar te maken dat je je huis wil verkopen? Welkom bij ikzoekuwhuis.nl Na een intake voegen we je huis toe aan het bestand ‘geheime huizen’. Mogelijk dat er een match ontstaat met een van onze actieve zoekers. Bij een match zijn er geen makelaarskosten voor verkoper. Je verkoopt je huis zelf, off-market, anoniem. Met goede voorwaarden en financiële zekerheid aan een van de opdrachtgevers binnen het ikzoekuwhuis.nl netwerk. 

Meer weten over wat Dé Aankoopmakelaar ikzoekuwhuis.nl voor jou kan betekenen? Bel (0418) 515864 of mail 

Aankoopmakelaar

Mariet & Emmely Kamphuis

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.