Prijsonderhandeling​

Prijsonderhandeling

ikzoekuwhuis.nl sleept er bij prijsonderhandeling voordeel uit. Niet alleen in euro’s maar ook in de voorwaarden. Bel voor meer informatie: (0418) 515 864

Prijsonderhandeling
Hoe gek het ook klinkt, bij het kopen van een huis of appartement ligt het geld voor het oprapen. Het verschil tussen het eerste en het laatste bod kan immers oplopen tot vele (tien)duizenden euro’s. Dé Aankoopmakelaar haalt voor jou bij een prijsonderhandeling het onderste uit de kan. Niet alleen in de koopsom, maar ook in de voorwaarden.

Prijsonderhandeling is één groot tactisch spel. De verkopend makelaar gaat voor de hoogste prijs, de aankoopmakelaar voor de laagste prijs. Alleen Dé Aankoopmakelaar kan een verkopend makelaar professionele tegenstand bieden. Onderhandel je liever zelf over de prijs? ikzoekuwhuis.nl helpt je graag uit de droom. De kans is levensgroot aanwezig dat je veel te veel betaalt. Maar ja, dat weet je natuurlijk niet. Want je hebt het zelf gedaan. En je hebt hèt huis. Dus wat is dan geld…..

Huizenkopers bekijken hun nieuwe droomhuis door een knalroze bril. Je ziet alleen de fraai aangelegde tuin, de stijlvolle ensuite deuren, de luxe keuken en de sfeervolle open haard. In die verliefde bui ga je impulsief handelen en ben je bereid om onnodig met geld te smijten.

Dé aankoopmakelaar houdt bij prijsonderhandeling het hoofd koel
Emotie is bij het kopen van een woning een slechte raadgever. Daarom is samenwerking met een aankoopmakelaar de beste investering die je kunt doen.

Dé Aankoopmakelaar ikzoekuwhuis.nl:

  • kent de woningmarkt door en door
  • bekijkt jouw huis met objectieve blik
  • staat stevig in haar schoenen
  • doorziet de werkwijze van verkopende makelaars
  • gaat strategisch te werk
  • voelt aan waar het kantelpunt ligt tussen het optimale resultaat van prijsonderhandeling en het moment waarop de verkopende partij geen water meer bij de wijn doet
  • houdt het hoofd koel, ook als het ondraaglijk spannend wordt in het biedproces.

Prijsonderhandeling bespaart ook tijd en stress
Geef je de prijsonderhandeling uit handen aan Dé Aankoopmakelaar, dan bespaar je niet alleen geld, maar ook tijd en stress. Dé Aankoopmakelaar let bijvoorbeeld ook op de voorwaarden, de staat van de woning en op de vraag of een huis courant is. Daardoor koop je niet alleen veel goedkoper, maar ook veel beter.

Onafhankelijk bij prijsonderhandeling
ikzoekuwhuis.nl is een onafhankelijke makelaardij. Onafhankelijk wil zeggen dat de aankoopmakelaar uitsluitend de belangen van de kopende partij dient. ikzoekuwhuis.nl is 100% aankoopmakelaar. Er kan geen conflict of belangenverstrengeling ontstaan omdat ikzoekuwhuis.nl zelf geen huizen verkoopt. 

Verkoop bij inschrijving
Een andere vorm van verkopen in de huidige woningmarkt is ‘verkoop bij inschrijving’. Afschuwelijk? Oneerlijk? Eerlijk? Rechtvaardig? Wat zijn de juiste woorden om hier te gebruiken? Hoe weet je nu wat het juiste bod is om het huis binnen te halen? Spelen de voorwaarden die jij als koper kan bieden ook nog een rol? Betaal je niet te veel? Wat is het verschil tussen het beste bod en wat jij als kandidaat-koper hebt gedaan? Je zal het niet weten.

Verkopend makelaar belt je op om je feliciteren dat je koper bent geworden. Of mailt je met het bericht ‘helaas u bent het niet geworden’. Eerlijk gezegd, is deze vorm van een huis ver/aankopen niet leuk voor zowel verkopend- als aankoopmakelaar. Maar zo kan de markt soms zijn. En daar moeten we vakkundig op inspelen.

Inmiddels heeft ikzoekuwhuis.nl zo al tientallen huizen aangekocht. Maar ook vele huizen gemist. Waarom? Gewoon, omdat het soms de spuigaten uitloopt wat er voor een huis of appartement wordt betaald. Je moet toch realistisch blijven en ook je eigen portemonnee in de gaten houden. De rente fluctueert nogal en de hypotheek moet je uiteindelijk toch terugbetalen. Ook hierin word je door ikzoekuwhuis.nl als jouw aankoopmakelaar geïnformeerd en scherp gehouden. Maar uiteindelijk beslis je zelf wat en hoe je het wil.

Tarief van prijsonderhandeling
Het tarief van Dé Aankoopmakelaar is afhankelijk van het resultaat van de prijsonderhandeling.
In deze prijs zijn ook alle andere aspecten van het aankooptraject begrepen zoals intake gesprek, selectie en screening van mogelijke geschikte woningen, bezichtiging en de begeleiding tot en met de notaris.

Andere diensten van ikzoekuwhuis.nl
Bouwtechnische keuring
Taxatie
Hypotheekadvies
Naar de notaris

Meer weten wat de aankoopmakelaar voor jou kan betekenen in de prijsonderhandeling? Bel (0418) 515864 of mail info@ikzoekuwhuis.nl.

Aankoopmakelaar

Mariet & Emmely Kamphuis