Ben je op zoek naar een aankoopmakelaar Velddriel? Met dé aankoopmakelaar ikzoekuwhuis.nl koop je goedkoper, zorgelozer èn beter! 
 

Jouw aankoopmakelaar in Velddriel en directe omgeving

Bij de koop van een huis is vrijwel altijd een verkoopmakelaar betrokken, maar minder vaak een aankoopmakelaar. Vreemd als je beseft dat deskundige aankoopbegeleiding de koper tijd, stress, maar vooral veel geld bespaart. Huizenkopers breken zich het hoofd over tal van vragen:
 • Waar moet ik zoeken?
 • Wie kan ik vertrouwen?
 • Wat zoek ik en wat zijn mijn wensen en eisen precies?
 • Wie snapt welk huis ik bedoel?
 • Hoe ver reikt mijn aankoopbudget?


Ikzoekuwhuis

Ik ben Mariet Kamphuis. Aankoopmakelaar en eigenaar van ikzoekuwhuis.nl, makelaardij gevestigd in de Bommelerwaard en daarmee actief in de regio Velddriel. Deze naam verraadt in alles wat ik doe: ik zoek jouw huis. Of beter: ik vínd jouw huis. En begeleid je in het aankooproces zodat je het mooiste huis tegen de beste prijs en voorwaarden kan kopen. Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Bekijk dan de over ons pagina of neem contact met mij op.
 

De Beste Makelaar in 2019

Op 2 januari 2020 is bekend gemaakt dat ikzoekuwhuis.nl De Beste Makelaar in 2019 Gelderland is geworden. En op de eerste plaats is geeindigd met een 9.8! Opdrachtgevers hebben een review op de website kunnen plaatsen. En hun ervaring met ikzoekuwhuis.nl gedeeld.
 

Winnaar Aankoopmakelaar van het Jaar 2017 Aankoopmakelaar 2017

Op 9 november 2017 heeft ikzoekuwhuis.nl de Aankoopmakelaar Award 2017 ontvangen. Woonconsumenten bepaalden de winnaars van de provinciale publieksprijzen. Tijdens de finale van de Woningmakelaar van het Jaar reikte organisator Vastgoed de awards uit. Tevreden huizenkopers lieten niet alleen hun stem achter, maar ook een waarderingscijfer en een review. Dankzij de grote steun van tevreden opdrachtgevers en relaties won ikzoekuwhuis.nl de Aankoopmakelaar Award 2017 in de provincie Gelderland. 
 

Winnaar Aankoopmakelaar van het Jaar 2016Aankoopmakelaar 2016 Velddriel

Op 24 november 2016 is aan ikzoekuwhuis.nl de Klantwaarde Award Aankoopmakelaar van het jaar 2016 uitgereikt. Een onderscheiding die vol trots in ontvangst is genomen. Het aantal stemmen, de hoogte van waarderingscijfers en de moeite die opdrachtgevers en relaties hebben genomen om een stem uit te brengen, hebben bepaald dat ikzoekuwhuis.nl de beste aankoopmakelaar van Nederland is geworden. 
 

Waarom ikzoekuwhuis als aankoopmakelaar in Velddriel?

Een van de grootste pluspunten van de aankoopmakelaar Mariet Kamphuis is, dat zij bij aankoopbegeleiding onder alle omstandigheden het hoofd koel houdt. Zodra jij verliefd bent op je droomhuis, ben je bereid om 3.000, 5.000 of misschien 20.000 euro te veel te betalen. Immers: je kunt het betalen en je gaat er dan ook voor. Op dat moment komt de aankoopmakelaar om de hoek kijken. Dé Aankoopmakelaar voorkomt met marktkennis, onafhankelijkheid, de juiste onderhandelingstactiek en een objectieve blik dat je een (veel) te hoge aankoopprijs betaalt. Zo verdient ze jouw investering in aankoopbegeleiding dubbel en dwars terug.
 

Het complete pakket bij aankoopbegeleiding

Kies je voor aankoopbegeleiding van dé Aankoopmakelaar in Velddriel, dan ben je verzekerd van een coach die jou alles uit handen neemt.
Denk aan:
 • het selecteren en screenen van mogelijk geschikte huizen
 • het regelen van bezichtigingsafspraken
 • het onderhandelen over de prijs met de makelaar van de verkopende partij
 • onderzoek naar noodzaak van bouwtechnische keuring
 • onderzoek naar mogelijke juridische haken en ogen
 • het opstellen van ontbindende voorwaarden
 • verstrekken van financieel advies
 • begeleiding bij de notaris.
   

Zoek je een aankoopmakelaar in Velddriel?

ikzoekuwhuis.nl is gevestigd in de Bommelerwaard en trekt veel huizenzoekers uit deze regio. Ook Velddriel valt ruim binnen ons werkgebied. We hebben hier de juiste contacten en kennen de woningmarkt van Velddriel erg goed. Wil je meer weten? Bel (0418) 515864 of vul het contactformulier in.

Volg ons

De laatste tweets

Ikzoekuwhuis.nl

Mariet & Emmely Kamphuis
Peperstraat 29a
5314 AM Bruchem
Telefoon: (0418) 515864
E-mail: info@ikzoekuwhuis.nl