Ben je op zoek naar een aankoopmakelaar in de regio Ammerzoden? Met dé aankoopmakelaar ikzoekuwhuis.nl koop je goedkoper, zorgelozer én beter!

Aankoopmakelaar Ammerzoden

Bij de koop van een huis is vrijwel altijd een verkoopmakelaar betrokken, maar minder vaak een aankoopmakelaar. Vreemd als je beseft dat deskundige aankoopbegeleiding de koper tijd, stress, maar vooral veel geld bespaart. Huizenkopers breken zich het hoofd over tal van vragen:
  • Waar moet ik zoeken?
  • Wie kan ik vertrouwen?
  • Wat zoek ik en wat zijn mijn wensen en eisen precies?
  • Wie snapt welk huis ik bedoel?
  • Hoe ver reikt mijn aankoopbudget?
Hoe werkt ikzoekuwhuis?
Ikzoekuwhuis.nl informeert naar jouw persoonlijke omstandigheden. Is het bijvoorbeeld wel verstandig om een hypotheek af te sluiten als je elkaar net kent, weliswaar stapelverliefd op elkaar bent, maar de eindjes ook aan elkaar kunt knopen? Zo werkt aankoopbegeleiding van ikzoekuwhuis.nl ook als een persoonlijke coach in de regio van Ammerzoden. Interesse? Neem dan contact op
 
Over ikzoekuwhuis
Ik ben Mariet Kamphuis. Aankoopmakelaar en eigenaar van ikzoekuwhuis.nl, makelaardij gevestigd in de Bommelerwaard. Deze naam verraadt in alles wat ik doe: ik zoek jouw huis. Of beter: ik vínd jouw huis. En begeleid je in het aankooproces zodat je het mooiste huis tegen de beste prijs en voorwaarden kan kopen. Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Bekijk dan de over ons pagina of neem contact met mij op.
 
De Beste Makelaar in 2019
Op 2 januari 2020 is bekend gemaakt dat ikzoekuwhuis.nl De Beste Makelaar in 2019 Gelderland is geworden. En op de eerste plaats is geeindigd met een 9.8! Opdrachtgevers hebben een review op de website kunnen plaatsen. En hun ervaring met ikzoekuwhuis.nl gedeeld.

Winnaar Aankoopmakelaar van het Jaar 2017 Aankoopmakelaar 2017
Op 9 november 2017 heeft ikzoekuwhuis.nl de Aankoopmakelaar Award 2017 ontvangen. Woonconsumenten bepaalden de winnaars van de provinciale publieksprijzen. Tijdens de finale van de Woningmakelaar van het Jaar reikte organisator Vastgoed de awards uit. Tevreden huizenkopers lieten niet alleen hun stem achter, maar ook een waarderingscijfer en een review. Dankzij de grote steun van tevreden opdrachtgevers en relaties won ikzoekuwhuis.nl de Aankoopmakelaar Award 2017 in de provincie Gelderland.  

Winnaar Aankoopmakelaar van het Jaar 2016
Op 24 november 2016 is aan ikzoekuwhuis.nl de Klantwaarde Award Aankoopmakelaar van het jaar 2016  uitgereikt. Een onderscheiding die vol trots in ontvangst is genomen. Het aantal stemmen, de hoogte van waarderingscijfers en de moeite die opdrachtgevers en relaties hebben genomen om een stem uit te brengen, hebben bepaald dat ikzoekuwhuis.nl de beste aankoopmakelaar van Nederland is geworden. Ook dit jaar probeert ikzoekuwhuis.nl de award te winnen.

Waarom ikzoekuwhuis?
Een van de grootste pluspunten van de aankoopmakelaar Mariet Kamphuis is, dat zij bij aankoopbegeleiding onder alle omstandigheden het hoofd koel houdt. Zodra jij verliefd bent op je droomhuis, ben je bereid om 3.000, 5.000 of misschien 20.000 euro te veel te betalen. Immers: je kunt het betalen en je gaat er dan ook voor. Op dat moment komt de aankoopmakelaar om de hoek kijken. Dé Aankoopmakelaar voorkomt met marktkennis, onafhankelijkheid, de juiste onderhandelingstactiek en een objectieve blik dat je een (veel) te hoge aankoopprijs betaalt. Zo verdient ze jouw investering in aankoopbegeleiding dubbel en dwars terug.

Interesse?
Ikzoekuwhuis.nl is gevestigd in de Bommelerwaard en trekt veel huizenzoekers uit deze regio. Zo ook in de regio Ammerzoden. Maar ook buiten de Bommelerwaard kopen we huizen aan. Wil je meer weten? Bel (0418) 515864 of vul het contactformulier in.

Volg ons

De laatste tweets

Ikzoekuwhuis.nl

Mariet & Emmely Kamphuis
Peperstraat 29a
5314 AM Bruchem
Telefoon: (0418) 515864
E-mail: info@ikzoekuwhuis.nl