Verhuisplannen? ikzoekuwhuis.nl Dé Aankoopmakelaar kan voor iedereen wat betekenen, zowel voor de starter, de doorstromer als de terugstromer. Alsook voor de investeerder

Starter
Je bent er aan toe om je eerste huis te kopen! Daar komt natuurlijk een hoop bij kijken. Voor nagenoeg iedereen is de koop van het eerste huis de grootste financiële beslissing in het leven. Daar wil je natuurlijk graag hulp bij. Starters profiteren bij ikzoekuwhuis.nl van duizenden euro's voordeel. Dus heb je hulp nodig bij prijsonderhandeling, taxatie, hypotheek, bouwtechnische keuring, of een notarisbezoek? Wij staan voor je klaar.

Doorstromer
Je hebt jezelf verder ontwikkeld, meer financiële ruimte gekregen, woonwensen- en eisen zijn aanpast, je behoeften zijn anders geworden. Je bent toe aan de volgende stap in je huizencarrière. Wij doen er samen met jou alles aan om een huis te vinden dat zich naadloos bij jouw wensen aansluit. Wij helpen je graag voor de juiste prijs een geschikt huis te vinden. Omdat veel verkopers de hoofdprijs eisen kan je bij de prijsonderhandeling uiteraard wel wat hulp gebruiken! Wij zorgen voor een realistische taxatie. 

Terugstromer
Je bent inmiddels al een paar keer verhuisd, van klein naar groot. Maar nu komt de tijd dat je denkt: ik wil comfortabeler wonen. Dat kan in een levensloopbestendig huis of juist in een appartement. Bij die keuze komt veel kijken. Gelukkig heeft ikzoekuwhuis.nl jarenlange ervaring op dit gebied. Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken waar je weer vele jaren van mag gaan genieten!

Investeerder
Je hebt overwaarde op je huis, je hebt je bedrijf verkocht of gewoon goede business gedaan waardoor je in staat bent een of meerderdere beleggingspanden te kopen. Ook voor deze doelgroep werkt ikzoekuwhuis.nl al een aantal jaren succesvol. Ben jij de volgende?

100% Aankoopmakelaar
ikzoekuwhuis.nl is exclusief aankoopmakelaar en verkoopt zelf geen huizen. Daardoor kan er ook nooit een conflict of belangenverstrengeling onstaan tijdens de aankoop van jouw huis. We kunnen je wel op weg helpen met de verkoop van jouw huis waardoor je daar ook de beste keuze in maakt. Klik hier voor meer informatie. 

Volg ons

De laatste tweets

Ikzoekuwhuis.nl

Mariet & Emmely Kamphuis
Peperstraat 29a
5314 AM Bruchem
Telefoon: (0418) 515864
E-mail: info@ikzoekuwhuis.nl