ikzoekuwhuis.nl is voor haar opdrachtgevers altijd op zoek naar huizen. Op dit moment hebben wij diverse zoekopdrachten. Onderstaand een selectie van te koop gevraagde woningen voor diverse opdrachtgevers met concrete verhuisplannen.

Zaltbommel
-> Karakteristieke woning, perceel min 300m2, minimaal 4 slaapkamers (of te realiseren). Prijsindicatie € 400.000,-.
-> Levensloopbestendige woning (of te realiseren bijv 2/1kap woning), 3 slaapkamers, perceel ca 300-500m2, woonopp ca 130-150m2. Prijsindicatie ca € 700.000,-.
-> Tweekapper of vrijstaande woning (redelijk) instapklaar. Prijsindicatie tot € 800.000,-
-> Huis met tuin, garage/ carport, 4/5 slaapkamers of mogelijkheid daartoe. Prijsindicatie instapklaar € 500.000,-.
-> Stadswoning met tuin of vrijstaande woning nabij centrum met tuin. Mag instapklaar of kluswoning zijn. Prijsindicatie tot ca. € 800.000,- (afhankelijk van locaie en staat van onderhoud). 
-> Stadswoning (of nabij binnenstad) met tuin. Prijsindicatie tot ca € 900.000,.
-> Vrijstaande woning / bungalow, perceel ca. 1.000m2 of meer. Prijsklasse instapklaar ca. € 1.200.000,-.

Zaltbommel / Bruchem / Gameren
-> Vrijstaande woning op ruim perceel. Instapklaar prijsindicatie tot ca. € 875.000,- Mag ook kluswoning zijn (lagere koopsom).

Kerkdriel / Zaltbommel / Hedel / Ammerzoden
-> Appartement met terras, 2 (of 3) slaapkamers, woonoppervlak ca. 100 / 110m2.

Bruchem
-> Vrijstaande woning op een perceel van ca. 500 - 1000m2. Bij voorkeur levensloopbestendig of te realiseren. 

Bommelerwaard
-> Vrijstaande woning in rustige groene omgeving, minimaal 3 slaapkamers, levensloopbestendig (te realiseren). Prijsindicatie redelijk instapklaar ca € 700.000,-. Overzichtelijk klushuis mag ook. 

Bommelerwaard, Rivierenland
-> Een niet exact te omschrijven woning gelegen aan rand van dorp of stad. Mag een bouwkavel zijn, bouwval, klushuis, voormalige schuur met woonbestemming, kerk, voormalig schoogebouw, etc. 

Tiel / Geldermalsen
-> Bungalow op een perceel van ca. 500m2. Prijsindicatie tot ca. € 600.000,-.

Eindhoven / Veldhoven / Best / Boxtel / Den Bosch / Rosmalen e.o.
-> Locatie: een straal van ca 40 kom rondom Eindhoven. Goede verbinding met openbaar vervoer.
Woonhuis (zo goed als) instapklaarmet met 3 slaapkamers en een tuin. Auto parkeren op eigen terrein is fijn, geen must. Prijsindicatie tot ca. € 325.000,-. 

Nederland
-> Voor het realsiseren van woonruimte zijn we op zoek naar locaties in Nederland zoals een voormalig schoolgebouw, verzorgingshuis, hotel, jeugdherberg, hostel, kantoorgebouw, etc. Met als doel om hier wooneenheden te realiseren voor o.a. arbeidsmigranten, woongroepen, starters, expats,

Inversterings / beleggings appartement / woonhuis / winkelpand
-> Voor diverse opdrachtgevers is ikzoekuwhuis.nl op zoek naar appartementen / woonhuizen voor beleggers. Het betreft diverse prijsklassen en regio's. Wil je je huis verkopen? Wil je snel zekerheid? Laat het weten via info@ikzoekuwhuis.nl of bel 0418-515864. 

Geheime huizen
Naar de bovenstaande huizen ben ik op zoek voor opdrachtgevers. We noemen dat 'geheime huizen'. Dat zijn huizen die wel te koop zijn, maar (nog) niet te koop staan. Heb je verhuisplannen? Mogelijk ben ik binnenkort op zoek naar jouw huis voor een van mijn opdrachtgevers. Bij een match zijn er geen makelaarskosten voor verkoper. Staat jouw huis er nu niet tussen? Vandaag ben ik niet op zoek naar jouw huis, morgen wel. Informatie is altijd welkom.

Verhuisplannen
We hebben niet alle zoekopdrachten op deze pagina opgenomen. Het betreft een selectie van waar we naar op zoek zijn. Maar als jij verhuisplannen hebt en jouw huis staat nog niet te koop dan horen we het graag. Laat het weten via info@ikzoekuwhuis.nl of bel 0418-515864. En wie weet is ikzoekuwhuis.nl op zoek naar jouw 'geheime huis'.

Volg ons

De laatste tweets

Ikzoekuwhuis.nl

Mariet & Emmely Kamphuis
Peperstraat 29a
5314 AM Bruchem
Telefoon: (0418) 515864
E-mail: info@ikzoekuwhuis.nl