ikzoekuwhuis.nl is voor haar opdrachtgevers altijd op zoek naar huizen. Op dit moment hebben wij diverse zoekopdrachten. Onderstaand een selectie van te koop gevraagde woningen voor diverse opdrachtgevers met concrete verhuisplannen. We hebben niet alle zoekopdrachten op deze pagina opgenomen. Het betreft een selectie van waar we naar op zoek zijn. Maar als jij verhuisplannen hebt en jouw huis staat nog niet te koop dan horen we het graag. Laat het weten via info@ikzoekuwhuis.nl of bel 0418-515864. En wie weet is ikzoekuwhuis.nl op zoek naar jouw 'geheime huis'. Bij een match met onze opdrachtgever wordt er geen makelaarscourtagefee aan verkoper berekend. 

Zaltbommel
-> Stadswoning (of nabij binnenstad) met tuin. Prijsindicatie tot ca € 900.000,.
-> Vrijstaande woning / bungalow, perceel ca. 1.000m2 of meer. Prijsklasse instapklaar ca. € 1.200.000,-.
-> Eengezinswoning met garage, jonge woning, voorkeur label A, garage, levensloopbestendig of te realiseren. Prijsindicatie tot ca. € 600.000,-.
-> Eengezinswoning voor 60+ met tuin, vrij uitzicht. Voorkeur voor jonge woning. Prijsindicatie € 400.000 / € 500.000,- afhankelijk van locatie en afwerking. 
-> Levensloopbestendige woning, prijsklasse tot ca € 700.000,-.
-> Vrijstaande of stadswoning of aan de rand van centrum, voorkeur voor karakteristieke woning, min 3 slaapkamers, werkplek, garage of berging. Prijsindicatie is afhankelijk van type woning en afwerking. 
-> Eengezinswoning op loopafstand van rivier De Waal, eigen oprit, privacy tuin zuid/west gelegen, min 3 slaapkamers. Prijsindicatie tot ca € 700.000,-. 

Zaltbommel / Bruchem / Gameren
-> Eengezinswoning met min 3 slaapkamers, voorkeur voor gunstig energielabel. Prijsindicatie tot € 350.000,-.
-> Vrijstaande woning met minimaal 4 slaapkamers, werkruimte, voorkeur voor karakteristiek. Prijsindicatie tot ca. € 800.000,- afhankelijk van staat van onderhoud en locatie. Woning in mindere staat geen probleem. 

Gameren / Zaltbommel
-> Eengezinswoning of bungalow, levensloopbestendig of te realiseren. Prijsindicatie tot ca. € 700.000,-. 

Kerkdriel / Velddriel / Zaltbommel
-> Eengezinswoning met 3 / 4 slaapkamers, open keuken, voorkeur voor jonge woning vanaf ca. 2000, instapklaar. Prijsindicatie tot ca. € 450.000,-.

Kerkdriel / Rossum / Velddriel / Hurwenen
-> Vrijstaande (klus) woning, of ruime tweekapper, garage/schuur, eigen oprit, 3 slaapkamers. 

Kerkdriel / Zaltbommel / Hedel / Ammerzoden
-> Appartement met terras, 2 (of 3) slaapkamers, woonoppervlak ca. 100 / 110m2.

Den Bosch
-> Appartement in / nabij centrum met bij voorkeur 3 slaapkamers (of 2 slaapkamers en living splitsbaar als werkruimte), energiezuinig, geen houten verdiepingsvloeren, buitenruimte. Prijsindicatie tot ca. € 400.000,-.
-> Appartement / loft in centrum met een buitenruimte. Prijsindicate tot ca. € 425.000.

Den Bosch / Vught / Rosmalen
-> Duurzamen vrijstaande / hoekwoning, 2/1-kap. Op max 15 min fietsafstand van centrum en voorzieningen, licht en ruim zijn de sleutelwoorden. Prijsindicatie tot ca. € 800.000,-. Afhankelijk van locatie en afwerkingsniveau kan er meer budgetruimte zijn. 

Bommelerwaard  / ruime regio Den Bosch
-> Vrijstaande woning (ca. 120m2)met min 3 slaapkamers, werkplaats ca 60m2, rand van dorp, of daarbuiten, groene locatie, behapbaar perceel. Prijsindicatie instapklaar tot ca. € 800.000,-.

Tiel / Geldermalsen
-> Bungalow op een perceel van ca. 500m2. Prijsindicatie tot ca. € 600.000,-.

Ruime regio rondom de Bommelerwaard / Rivierenland
-> Vrijstaande woning of ruime tweekapper met garage, vrij uitzicht, voorkeur levensloopbestendig of te realiseren. Prijsindicatie tot ca € 450.000,-.

Nederland
-> Voor het realsiseren van woonruimte zijn we op zoek naar locaties in Nederland zoals een voormalig schoolgebouw, verzorgingshuis, hotel, jeugdherberg, hostel, kantoorgebouw, etc. Met als doel om hier wooneenheden te realiseren voor o.a. arbeidsmigranten, woongroepen, starters, expats,

Inversterings / beleggings appartement / woonhuis / winkelpand
-> Voor diverse opdrachtgevers is ikzoekuwhuis.nl op zoek naar appartementen / woonhuizen voor beleggers. Het betreft diverse prijsklassen en regio's. Wil je je huis verkopen? Wil je snel zekerheid? Laat het weten via info@ikzoekuwhuis.nl of bel 0418-515864. 

Geheime huizen
Naar de bovenstaande huizen ben ik op zoek voor opdrachtgevers. We noemen dat 'geheime huizen'. Dat zijn huizen die wel te koop zijn, maar (nog) niet te koop staan. Heb je verhuisplannen? Mogelijk ben ik binnenkort op zoek naar jouw huis voor een van mijn opdrachtgevers. Bij een match zijn er geen makelaarskosten voor verkoper. Staat jouw huis er nu niet tussen? Vandaag ben ik niet op zoek naar jouw huis, morgen wel. Informatie is altijd welkom.

Verhuisplannen
We hebben niet alle zoekopdrachten op deze pagina opgenomen. Het betreft een selectie van waar we naar op zoek zijn. Maar als jij verhuisplannen hebt en jouw huis staat nog niet te koop dan horen we het graag. Laat het weten via info@ikzoekuwhuis.nl of bel 0418-515864. En wie weet is ikzoekuwhuis.nl op zoek naar jouw 'geheime huis'.

Volg ons

De laatste tweets

Ikzoekuwhuis.nl

Mariet & Emmely Kamphuis
Peperstraat 29a
5314 AM Bruchem
Telefoon: (0418) 515864
E-mail: info@ikzoekuwhuis.nl