ikzoekuwhuis.nl sleept er bij prijsonderhandeling duizenden euro’s voordeel uit. Bel ons voor meer informatie: (0418) 515 864

PRIJSONDERHANDELING
Hoe gek het ook klinkt, bij het kopen van een huis ligt het geld voor het oprapen. Het verschil tussen het eerste en het laatste bod kan immers oplopen tot vele duizenden euro’s. Dé Aankoopmakelaar haalt voor jou bij prijsonderhandeling het onderste uit de kan. Niet alleen in de koopsom, maar ook in de voorwaarden.

Prijsonderhandeling is één groot tactisch spel. De verkopend makelaar gaat voor de hoogste prijs, de aankoopmakelaar voor de laagste prijs. Alleen Dé Aankoopmakelaar kan een verkopend makelaar professionele tegenstand bieden. Onderhandel je liever zelf over de prijs? ikzoekuwhuis.nl helpt je graag uit de droom. De kans is levensgroot aanwezig dat je veel te veel betaalt.

De verklaring hiervoor is eenvoudig: huizenkopers bekijken hun nieuwe droomhuis door een knalroze bril. Je ziet alleen de fraai aangelegde tuin, de stijlvolle ensuite deuren, de luxe keuken en de sfeervolle open haard. In die verliefde bui ga je impulsief handelen en ben je bereid om onnodig met geld te smijten.

Een aankoopmakelaar houdt bij prijsonderhandeling het hoofd koel
Emotie is bij het kopen van een huis een slechte raadgever. Daarom is samenwerking met een aankoopmakelaar zoals ikzoekuwhuis.nl de beste investering die je kunt doen.

Mariet Kamphuis: Dé Aankoopmakelaar ikzoekuwhuis.nl:

  • kent de woningmarkt door en door
  • bekijkt jouw huis met objectieve blik
  • staat stevig in haar schoenen
  • doorziet de werkwijze van verkopende makelaars
  • gaat strategisch te werk
  • voelt aan waar het kantelpunt ligt tussen het optimale resultaat van prijsonderhandeling en het moment waarop de verkopende partij geen water meer bij de wijn doet
  • houdt het hoofd koel, ook als het ondraaglijk spannend wordt in het biedproces.
Prijsonderhandeling bespaart ook tijd en stress
Geef je de prijsonderhandeling uit handen aan Dé Aankoopmakelaar, dan bespaar je niet alleen geld, maar ook tijd en stress. Dé Aankoopmakelaar let bijvoorbeeld ook op de voorwaarden, de staat van het pand en op de vraag of een huis courant is. Daardoor koop je niet alleen veel goedkoper, maar ook veel beter.

Onafhankelijk bij prijsonderhandeling
ikzoekuwhuis.nl is een onafhankelijke makelaardij. Onafhankelijk wil zeggen dat de aankoopmakelaar uitsluitend de belangen van de kopende partij dient. Daarom krijg je als koper honderd procent de garantie dat Dé Aankoopmakelaar, voor een marktconforme, eerlijke prijs gaat.

Tarief van prijsonderhandeling
Het tarief van Dé Aankoopmakelaar is afhankelijk van het resultaat van de prijsonderhandeling.
In deze prijs zitten ook alle andere aspecten van het aankooptraject begrepen zoals intake gesprek, selectie en screening van mogelijke geschikte woningen, bezichtiging en de begeleiding tot en met de notaris.

Andere diensten ikzoekuwhuis.nl
Bouwtechnische keuring
Taxatie
Hypotheekadvies
Bezoek aan de notaris

Meer weten wat de aankoopmakelaar voor je kan betekenen in de prijsonderhandeling? Bel (0418) 515864 of mail info@ikzoekuwhuis.nl.
 

Tweets

Ikzoekuwhuis.nl

Mariet Kamphuis
Peperstraat 29a
5314 AM Bruchem
Telefoon: (0418) 515864
E-mail: info@ikzoekuwhuis.nl