KOOP HET JUISTE HUIS VOOR DE BESTE PRIJS!

Beste huizenzoeker,

Welkom op de website van ikzoekuwhuis.nl Dé Aankoopmakelaar. Makelaardij gevestigd in de Bommelerwaard. Deze naam zegt in alles wat wij doen: jouw huis zoeken. Of beter: jouw huis vinden en begeleiden je in het aankooproces zodat je het juiste huis tegen de beste prijs en voorwaarden kan kopen. Natuurlijk ook als je zelf jouw droomhuis al hebt gevonden, pakt ikzoekuwhuis.nl het aankoopproces verder voor je op.

Mariet Kamphuis, aankoopmakelaar en oprichter/eigenaar (2007) van ikzoekuwhuis.nl, doet dit werk niet meer alleen. Gelukkig! Er is "een soort kopie van mijzelf"  toegevoegd die het vak van aankoopmakelaar ook verder uit gaat dragen: dochter Emmely. Moeder en dochter samen in dezelfde business, maar ieder op een eigen wijze / manier. Eerlijk gezegd: niet verwacht dat het zou gebeuren, maar het is oh zo leuk, fijn en vertrouwd om nu samen voor onze opdrachtgevers te mogen werken. 

Weer even terug naar huizen. Nu denk jij: maar dat kan ik toch zelf wel? Beetje op Funda, andere huizensites en op social media rondsnuffelen, vrijblijvende zoekopdracht plaatsen als huizenzoeker bij verkoopmakelaars en ik krijg keuze uit diverse huizen. Ik heb geen aankoopmakelaar nodig.

Beste huizenzoeker, antwoorden wij dan, we hebben veel mensen tot over hun oren verliefd zien worden op een huis. Ze werden van hun sokken geblazen door het prachtige uitzicht vanuit de slaapkamer. Maar ze zagen lekkages over het hoofd. Ze waren helemaal weg van het tegelmotiefje in de badkamer. Maar het huis hield geen rekening met gezinsuitbreidingsplannen. Of een thuiswerkplek. Ze vielen voor het glas-in-lood raampje boven de voordeur, maar sloegen geen acht op de drukke provinciale weg voor de deur.

Ze trokken hun portemonnee en betaalden vele duizenden euro’s teveel. Zowel in crisistijd als nu in een overspannen woningmarkt. Veel huizenzoekers lopen in deze val. Simpelweg omdat ze een knalroze bril op hebben. Een huis kopen is immers emotie. Emotie is soms fijn, maar vaak ook een slechte raadgever. Emotie maakt adrenaline los die je blik op een rationele keuze vertroebelt. En al helemaal als je al een paar keer hebt mis gegrepen op je droomhuis. 

Dé Aankoopmakelaar zet je op scherp
Wij 'dwingen' jou om die roze bril af te zetten. Kom op. Relax. Je hebt alle tijd. Niet altijd in deze oververhitte markt. Gezonde haast, dat is wat je moet hebben. Wachten op betere tijden, dat de huizen goedkoper worden, heeft nu geen zin. Niemand weet of en hoe lang deze prijsstijging nog doorgaat. Vergeet het uitzicht, het tegelmotiefje en het glas-in-lood raampje. Laten we eerst de woonverlangens op een rijtje zetten. Wat voor huis heb je werkelijk nodig voor misschien wel tien, twintig of dertig jaar woongenot? Of juist voor een paar jaar. En: ben je geen dief van je eigen portemonnee door het bedrag neer te leggen dat je in je hoofd had zónder aankoopmakelaar? Wij durven te wedden dat we voor een ander bedrag en voorwaarden aankopen als wat jij zelf had bedacht. Of zelfs een ander huis dan wat je in je hoofd had voorgesteld. Dat kan ook. En we spreken uit ervaring. 

Het mooiste huis tegen de beste prijs.
ikzoekuwhuis.nl aankoopmakelaar verdient de investering terug en bespaart jou ook veel tijd en stress. Zo wordt een huis kopen en verhuizen pas echt leuk! Ook in deze onrustige woningmarkt. Of beter gezegd: juist in deze markt waar overbieden en een huis bemachtigen de sleutelwoorden soms zijn. Om gek van te worden. Maar Dé Aankoopmakelaar niet hoor. Hier blijft het hoofd koel. En dus ook het hoofd van onze opdrachtgevers. Als Dé Aankoopmakelaar nerveus wordt, dan pas heb jij reden om het ook te worden. 

Exclusief aankoopmakelaar
Bij ikzoekuwhuis.nl worden geen huizen verkocht. Daardoor zal er ook geen belangenverstrengeling of conflictsituatie ontstaan. We houden het zuiver: wij zijn 100% aankoopmakelaar en werken uitsluitend in het belang van de koper. 

Werkgebied
ikzoekuwhuis.nl is gevestigd in Bruchem in de Bommelerwaard en trekt veel huizenzoekers uit de regio. Maar ook daar buiten worden huizen aangekocht. Onze opdrachtgevers wonen inmiddels o.a. in 's-Hertogenbosch, Rosmalen, Zaltbommel, Bruchem, Rossum, Kerkdriel, Velddriel, Someren, Dordrecht, Siebengewald, Prinsenbeek, Gorinchem, Nuenen, Culemborg, Gameren, Nieuwaal, Nederhemert, Berlicum, Mill, Schijndel, Delwijnen, Aalst, Nijkerk, Ede, Tilburg, Ammerzoden, Vinkel, Empel, Tricht, Doorn, Eindhoven, Geldermalsen, Geldrop, Barendrecht, Waalwijk, Gemert, Oss, Den Dungen, Rotterdam, Vught, Rhenen, Alem, Berkhout, Vlijmen, Nijmegen, Dreumel, Best, Tiel, Meteren, Geldrop, Uden, Waardenburg, Breda, Tuil, Hedikhuizen, Hurwenen, Oirschot, Wijk en Aalburg, Sint-Michielsgestel, Hedel, Veen, Gemert, etc. Nederland is niet zo heel groot. En Bruchem (Zaltbommel) ligt zo ongeveer in het midden van het land. Direct aan de A-2. Dat is handig! In korte tijd staan we bij jouw droomhuis. 

Uitstekende makelaar 2020
In januari 2021 is het keurmerk 'Uitstekende makelaar 2020' uitgereikt aan ikzoekuwhis.nl We zijn er trots op! Kijk alvast via deze link hoe de opdrachtgevers de aankoop van het nieuwe (t)huis hebben ervaren. 

Beste Makelaar 2019
In januari 2020 is bekend gemaakt dat ikzoekuwhuis.nl De Beste Makelaar 2019 Gelderland is geworden. En op de eerste plaats is geeindigd met een 9.8! Opdrachtgevers hebben een review op de website kunnen plaatsen. En de ervaring met ikzoekuwhuis.nl gedeeld. Benieuwd? Kijk alvast via deze link hoe opdrachtgevers de aankoop van het nieuwe (t)huis hebben ervaren. ikzoekuwhuis.nl is gekozen tot De Beste Makelaar in 2019 van de provincie Gelderland, omdat Bruchem gevestigd is in deze provincie. 

Aankoopmakelaar van het Jaar 2017 
In november heeft ikzoekuwhuis.nl de Aankoopmakelaar Award 2017 ontvangen. Woonconsumenten bepaalden de winnaars van de provinciale publieksprijzen. Tijdens de finale van de Woningmakelaar van het Jaar verkiezing reikte organisator Vastgoed de awards uit. Tevreden huizenkopers lieten niet alleen hun stem achter, maar ook een waarderingscijfer en een review. Dankzij de grote steun van tevreden opdrachtgevers en relaties won ikzoekuwhuis.nl de Aankoopmakelaar Award 2017 in de provincie Gelderland. 

Aankoopmakelaar van het Jaar 2016
In november 2016 is aan ikzoekuwhuis.nl de Aankoopmakelaar Award 2016 uitgereikt. Een onderscheiding die vol trots in ontvangst is genomen. Het aantal stemmen, de hoogte van waarderingscijfers en de moeite die opdrachtgevers en relaties hebben genomen om een stem uit te brengen, hebben bepaald dat ikzoekuwhuis.nl de beste aankoopmakelaar van Nederland is geworden.  

Mariet Kamphuis-van Gameren
Geboren (1962) en getogen in Zaltbommel. Er is geen reden of behoefte geweest om het Rivierenland te verlaten en ergens anders in Nederland te gaan wonen. Ruime ervaring in de marketingcommunicatie. Dagelijks met hart en ziel bezig geweest met communicatie, marketing en sales in retail, consumentenmarkt maar ook business-to-business. Een empathisch vermogen is daarin onontbeerlijk. Service, aandacht, persoonlijke inzet, kwaliteit, betrouwbaar, deskundig, professioneel, teamwork, er voor gaan, niet opgeven.....het zijn sleutelwoorden die tijdens het 'groot' worden in de marketing-markt altijd hoog in het vaandel hebben gestaan. En nog steeds! Het zijn geen woorden. Ze zijn en worden omgezet in daden. Toen, nu en straks. Mede daardoor is ikzoekuwhuis.nl als exclusief aankoopmakelaar ook een succesvolle speler in de makelaardij geworden.

Emmely Kamphuis
De achternaam doet het al vermoeden, "dochter van...?" Klopt. Emmely (1992) is afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool in Maastricht (2015). Daarna heeft ze enkele jaren in de horeca en arbeidsbemiddeling gewerkt. Tussentijds was ze al geruimte tijd 'achter de schermen' aangehaakt bij ikzoekuwhuis.nl. Zo heeft ze al veel kennis op kunnen doen op het gebied van dienstverlening, mensen en woningen. Het vak van aankoopmakelaar is ook haar op het lijf geschreven. Toeval? Wij hebben een lijfspreuk in de familie: van een appelboom vallen geen peren. Haar kracht ligt eveneens in de persoonlijke aanpak en het goed kunnen verplaatsen in verschillende doelgroepen. Hierdoor weet ze als geen ander een team te vormen met de opdrachtgevers van ikzoekuwhuis.nl Ze zet door wanneer het "spannend" wordt en zal ook altijd een eerlijk advies geven. Doordat Emmely vanaf oktober 2020 volledig bij ikzoekuwhuis.nl is gevoegd, kan er dagelijks nog meer gewerkt worden aan hoe er geanticipeerd moet worden op de sterk in beweging zijnde woningmarkt. Met haar komst is er tevens een uitbreiding van het dienstenpakket van ikzoekuwhuis.nl ontstaan:  EK vastgoedservices. Hierdoor kunnen wij nog meer voor onze opdrachtgevers betekenen. 

Volg ons

De laatste tweets

Ikzoekuwhuis.nl

Mariet & Emmely Kamphuis
Peperstraat 29a
5314 AM Bruchem
Telefoon: (0418) 515864
E-mail: info@ikzoekuwhuis.nl