KOOP HET JUISTE HUIS VOOR DE BESTE PRIJS!

Beste huizenzoeker.

Ik ben Mariet Kamphuis. Aankoopmakelaar en oprichter/eigenaar van ikzoekuwhuis.nl, makelaardij gevestigd in de Bommelerwaard. Deze naam verraadt in alles wat ik doe: ik zoek jouw huis. Of beter: ik vínd jouw huis. En begeleid je in het aankooproces zodat je het mooiste huis tegen de beste prijs en voorwaarden kan kopen. Natuurlijk ook als je zelf jouw droomhuis hebt gevonden, pak het aankoopproces voor je op. 

Nu denk jij: maar dat kan ik toch zelf wel? Beetje op Funda of Jaap rondsnuffelen en ik heb keuze uit vele geschikte huizen. Ik heb geen aankoopmakelaar nodig.

Beste huizenzoeker, antwoord ik dan, ik heb vele mensen tot over hun oren verliefd zien worden op een huis. Ze werden van hun sokken geblazen door het prachtige uitzicht vanuit de slaapkamer. Maar ze zagen lekkages over het hoofd. Ze waren helemaal weg van het tegelmotiefje in de badkamer. Maar het huis hield geen rekening met hun gezinsuitbreidingsplannen. Ze vielen voor het glas-in-lood raampje boven de voordeur, maar sloegen geen acht op de drukke provinciale weg voor hun deur.

Ze trokken grif hun portemonnee, maar betaalden vele duizenden euro’s teveel. Zowel in crisistijd als nu in een overspannen woningmarkt. Veel huizenzoekers lopen in deze val, simpelweg omdat ze een knalroze bril op hebben. Een huis kopen is immers emotie. Emotie is soms fijn, maar vaak ook een slechte raadgever. Emotie maakt adrenaline los die je blik op een rationele keuze vertroebelt.

Mariet Kamphuis Dé Aankoopmakelaar zet je op scherp
Ik 'dwing' jou om die roze bril subiet af te zetten. Kom op. Relax. Je hebt alle tijd. Stoom van de ketel en een beetje geduld. Jouw droomhuis komt wel. Vergeet het uitzicht, het tegelmotiefje en het glas-in-lood raampje. Laten we eerst in alle rust jouw woonverlangens op een rijtje zetten. Wat voor huis heb jij nou werkelijk nodig voor misschien wel tien, twintig of dertig jaar woongenot? En: ben je geen dief van je eigen portemonnee door het bedrag neer te leggen dat je in je hoofd had zónder aankoopmakelaar? Ik durf te wedden dat je daar samen met mij duizenden euro’s (of meer) van af knabbelt. Waardoor jij veel geld op je spaarrekening parkeert. Of kunt investeren in een nieuwe badkamer, keuken of meubels.

Het mooiste huis tegen de beste prijs.
ikzoekuwhuis.nl aankoopmakelaar verdient de investering in geld in terug. En bespaart jou ook veel tijd en stress. Zo wordt een huis kopen en verhuizen pas echt leuk!

Werkgebied
ikzoekuwhuis.nl is gevestigd in de Bommelerwaard en trekt veel huizenzoekers uit deze regio. Maar ook buiten het Rivierenland worden huizen aangekocht. Zoals in 's-Hertogenbosch, Someren, Dordrecht, Siebengewald, Gorinchem, Culemborg, Eindhoven, Geldermalsen, Geldrop, Barendrecht, Waalwijk, Rotterdam, Vught, Rhenen, Rosmalen, Berkhout, Vlijmen, Nijmegen, etc. Nederland is niet zo heel groot. En Bruchem (Zaltbommel) ligt zo ongeveer in het midden van het land. Dat is handig! 

Winnaar Aankoopmakelaar van het Jaar 2017 
Op 9 november 2017 heeft ikzoekuwhuis.nl de Aankoopmakelaar Award 2017 ontvangen. Woonconsumenten bepaalden de winnaars van de provinciale publieksprijzen. Tijdens de finale van de Woningmakelaar van het Jaar verkiezing reikte organisator Vastgoed de awards uit. Tevreden huizenkopers lieten niet alleen hun stem achter, maar ook een waarderingscijfer en een review. Dankzij de grote steun van tevreden opdrachtgevers en relaties won ikzoekuwhuis.nl de Aankoopmakelaar Award 2017 in de provincie Gelderland. 

Winnaar Aankoopmakelaar van het Jaar 2016
Op 24 november 2016 is aan ikzoekuwhuis.nl de Aankoopmakelaar Award 2016 uitgereikt. Een onderscheiding die vol trots in ontvangst is genomen.
Het aantal stemmen, de hoogte van waarderingscijfers en de moeite die opdrachtgevers en relaties hebben genomen om een stem uit te brengen, hebben bepaald dat ikzoekuwhuis.nl de beste aankoopmakelaar van Nederland is geworden.  

Mariet Kamphuis-van Gameren zelf
Geboren (1962) en getogen in de Bommelerwaard. Er is geen reden of behoefte geweest om het Rivierenland te verlaten en ergens anders in Nederland te gaan wonen. Ruime ervaring in de marketingcommunicatie en automotive branche. Dagelijks met hart en ziel bezig geweest met communicatie, marketing en sales in de retail, consumentenmarkt maar ook in business-to-business. Een empatisch vermogen is daarin onontbeerlijk. Service, aandacht, persoonlijke inzet, kwaliteit, betrouwbaar, deskundig, professioneel, teamwork, er voor gaan, niet opgeven.....het zijn sleutelwoorden die tijdens het 'groot' worden altijd hoog in het vaandel hebben gestaan. En nog steeds! Het zijn geen woorden. Ze zijn en worden omgezet in daden. Toen, nu en straks. Mede daardoor is ikzoekuwhuis.nl ook een succesvolle speler in de makelaardij geworden. 
 

Tweets

Ikzoekuwhuis.nl

Mariet Kamphuis
Peperstraat 29a
5314 AM Bruchem
Telefoon: (0418) 515864
E-mail: info@ikzoekuwhuis.nl