Diensten

Verkoop jouw huis met de verkoopcoach van ikzoekuwhuis.nl. Bel voor meer informatie: (0418) 515 864

Verkoopcoach
Verhuisplannen? Overweeg advies van de verkoopcoach van ikzoekuwhuis.nl. Bij een succesvolle (voorbereiding voor) verkoop kan je beter en relaxter op zoek naar een ander huis.

De verkoopcoach weet wat de woonconsument wil
Handig zo’n verkoopcoach? Met ikzoekuwhuis.nl wordt het alleen maar leuker. Als ikzoekuwhuis.nl jouw aankoopmakelaar is, kan er achter de schermen meegekeken worden in het verkooptraject. Als onafhankelijk aankoopmakelaar is ikzoekuwhuis.nl op de hoogte van de woningmarkt en de wensen van de individuele woonconsument. Juist door deze kennis kan jouw huis zo in de markt gezet worden dat deze eerder bij kandidaat-kopers in de smaak kan vallen. Natuurlijk geldt ook hier: een huis verkopen is teamwork! De volledige medewerking van de verkopende partij is evenzo belangrijk om tot een succesvolle transactie te komen. Voor alle duidelijkheid: bij ikzoekuwhuis.nl staan geen 'huizen te koop'. ikzoekuwhuis.nl is en blijft een onafhankelijke aankoopmakelaar. Maar wil wel met je meekijken in het verkooptraject. 

Verkoopstyling en meer, jouw huis verkoopklaar
In de aanloop naar een ander huis, moet je eigen huis ook nog verkocht worden. Om in alle rust te focussen op het nieuwe huis, is het handig om het huidige huis alvast verkoopklaar te maken. Als je nog geen verkoopmakelaar hiervoor hebt gekozen of nog niet wil kiezen, heeft ikzoekuwhuis.nl een nieuwe dienst toegevoegd: 'jouw huis verkoopklaar maken'. Klik hier voor meer informatie.

Meer weten? Bel (0418) 515 864 of mail info@ikzoekuwhuis.nl.

Volg ons

De laatste tweets

Ikzoekuwhuis.nl

Mariet & Emmely Kamphuis
Peperstraat 29a
5314 AM Bruchem
Telefoon: (0418) 515864
E-mail: info@ikzoekuwhuis.nl