Diensten

Verkoop je huis met een verkoopcoach van ikzoekuwhuis.nl. Bel voor meer informatie: (0418) 515 864

VERKOOPCOACH
Verhuisplannen? Overweeg dan hulp van een verkoopcoach van ikzoekuwhuis.nl. Bij verkoop kun je dan sneller op zoek naar een ander huis.

Een verkoopcoach weet wat de woonconsument wil
Handig zo’n verkoopcoach? Met ikzoekuwhuis.nl / Mariet Kamphuis wordt het alleen maar leuker. Behalve verkoopcoach is ikzoekuwhuis.nl ook onafhankelijk aankoopmakelaar. Zij is daardoor op de hoogte van de woningmarkt en de wensen van de individuele woonconsument. Juist door deze kennis kan ze jouw woning zo in de markt zetten dat deze eerder bij kopers in de smaak valt. Natuurlijk geldt ook hier: een huis verkopen is teamwork! De volledige medewerking van de verkopende partij is evenzo belangrijk tot succes. 

Het verkoopplan van een verkoopcoach
Iedereen is anders en ook elk huis is anders. Daarom stelt de verkoopcoach van ikzoekuwhuis.nl een individueel verkoopplan op. Bij de verkoopcoach van ikzoekuwhuis.nl kun jij als verkoper rekenen op 100 procent aandacht, maatwerk en persoonlijke begeleiding.

Verkoopcoach via landelijke makelaar
ikzoekuwhuis.nl heeft zelf geen woningen in verkoop. Wel maakt een landelijk opererende makelaar gebruik van onze expertise als verkoopcoach. Binnen dit samenwerkingsverband halen we het onderste uit de kan. Maximale inzet, een mentaliteit van schouders eronder, korte lijnen, een vaste contactpersoon en kennisbundeling zijn onze vanzelfsprekende kernwaarden.

Onze toegevoegde waarde zit in ons vermogen om in de huid te kruipen van verkopers en (potentiële) kopers. Uiteraard krijgt jouw huis een optimale presentatie in de woningmarkt en op Funda. We zetten extra verkoop-tools in als dat van toepassing is op jouw huis. Professionele fotografie, verkoopstyling, social media, free-publicity, open-huis en diverse andere verkoopbevorderende activiteiten worden geactiveerd. Als verkoopcoach gaan we voor één doel. Simpel: je huis verkopen voor de beste prijs.

Meer weten over de mogelijkheden van de verkoopcoach? Bel (0418) 515 864 of mail info@ikzoekuwhuis.nl.

Tweets

Ikzoekuwhuis.nl

Mariet Kamphuis
Peperstraat 29a
5314 AM Bruchem
Telefoon: (0418) 515864
E-mail: info@ikzoekuwhuis.nl