Diensten

Als je een huis zoekt (in de Bommelerwaard of elders in het land) laat je dan begeleiden door Dé Aankoopomakelaar Mariet Kamphuis van ikzoekuwhuis.nl. Bel voor meer informatie: (0418) 515 864

Huis zoeken
Ben je een huis aan het zoeken maar voldoet geen enkel huis aan je wensen of eisen? Of weet je überhaupt niet wat voor huis je zoekt? Of, dat kan natuurlijk, heb je je droomhuis zelf al gevonden? ikzoekuwhuis.nl zoekt en denkt met je mee. Succes gegarandeerd! Behalve huizen, zoekt ikzoekuwhuis.nl ook bouwkavels

Een huis zoeken in de Bommelerwaard of ergens anders in Nederland is soms moeilijker dan het lijkt. Het aanbod is overweldigend, maar daar zit juist het probleem: de overvolle woningmarkt is een doolhof waarin je snel verdwaalt.
Stel je hebt een checklist opgesteld waarop tien randvoorwaarden staan waaraan jouw droomhuis moet voldoen. Parkeerplaats voor de woning, fraaie oprit, minstens vier afgewerkte slaapkamers, tuin op het zuiden, gelegen in de buurt van voorzieningen en scholen, luxe badkamer en keuken, en het liefst ook voorzien van enige monumentale charme.

Moeilijk zoeken naar je droomhuis?
Dan ga je het internet op en je struint Funda, Jaap en de sites van verkopende makelaars af. Je komt tot de conclusie dat veel woningen voor het overgrote deel aan je eisenpakket voldoen, maar geen enkele woning helemaal. Ofwel: je droomhuis zit er nog niet bij. Ben je op zo’n moeizame manier een huis aan het zoeken? Dan ben je bij Dé Aankoopmakelaar ikzoekuwhuis.nl aan het juiste adres.

We zoeken het huis voor starters, doorstromers en terugstromers
Dat ben je ook als je op de een of andere manier aan een nieuw huis toe bent, maar geen idee hebt waar je met zoeken moet beginnen. Stel: je bent een starter en gaat je eerste huis of appartement kopen. Wat kom je allemaal voor obstakels tegen? Waar begin je? ikzoekuwhuis.nl helpt je door het doolhof van de woningmarkt op zoek naar een huis dat past bij jouw levenssituatie, levensfase en natuurlijk ook jouw budget. Zo helpen we ook doorstomers bij hun zoektocht naar een groter huis. En begeleiden we terugstromers bij hun oriëntatie op een meestal kleinere, comfortabelere en levensloopbestendige woning.

Huis zoeken: de voordelen
Een aankoopmakelaar een huis laten zoeken heeft veel voordelen:
- je bent minder geld kwijt dan wanneer je op eigen houtje zoekt en koopt
- je bespaart veel tijd dankzij de professionele aankoopbegeleiding van ikzoekuwhuis.nl
- je bespaart stress omdat ikzoekuwhuis.nl de prijsonderhandeling en voorwaardenonderhandeling op zich neemt en de noodzaak van een bouwtechnische keuring en de mogelijk aanwezigheid van juridische angels en voetklemmen onderzoekt.

'Geheime huizen'
Mariet Kamphuis zoekt geduldig door totdat het droomhuis is gevonden dat aan alle eisen voldoet. De huizen die te koop zijn, staan niet altijd op Funda. Via het netwerk komen ook huizen binnen. We noemen dat 'geheime huizen'. Ze zijn wel te koop, maar staan niet te koop op Funda of andere huizensites. 

Zelf huis gevonden
Dat kan natuurlijk ook. Je hebt zelf al je droomhuis gevonden! En nu? Wat is het eigenlijk waard? Klopt de vraagprijs wel? Hoeveel moet ik bieden? Wat zijn de mogelijkheden om het verder naar wens aan te passen? Is het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring van toepassing? Ook dan ben je op het goede adres om de aankoop zorgeloos te regelen met ikzoekuwhuis.nl Dé Aankoopmakelaar. 

Aankoopbegeleiding van A tot Z
Dé Aankoopmakelaar ikzoekuwhuis.nl doet aan aankoopbegeleiding van A tot Z, onder andere:
huizen zoeken, selecteren en screenen
bezichtigingsafspraken maken
taxatierapport regelen
goede doorstroming met financieeladvies
begeleiding bij de notaris.

ikzoekuwhuis.nl is gevestigd in de Bommelerwaard en trekt veel huizenzoekers uit deze regio. Maar ook buiten het Rivierenland worden huizen aangekocht. Zoals in 's-Hertogenbosch, Someren, Dordrecht, Siebengewald, Gorinchem, Rossum, Culemborg, Eindhoven, Geldermalsen, Geldrop, Barendrecht, Waalwijk, Rotterdam, Vught, Rhenen, Rosmalen, Kerkdriel, etc. Nederland is niet zo heel groot. En Bruchem (Zaltbommel) ligt zo ongeveer in het midden van het land. Dat is handig! 

Meer weten over aankoopbegeleiding van Dé Aankoopmakelaar? Bel (0418) 515864 of mail info@ikzoekuwhuis.nl.
 

Tweets

Ikzoekuwhuis.nl

Mariet Kamphuis
Peperstraat 29a
5314 AM Bruchem
Telefoon: (0418) 515864
E-mail: info@ikzoekuwhuis.nl