Woningmarkt consultant

Advies van dé woningmarkt consultant

Scherp advies nodig van dé woningmarkt consultant? ikzoekuwhuis.nl weet precies wat er speelt. Bel voor meer informatie: (0418) 515 864

Woningmarkt consultant
In de huidige woningmarkt is steeds meer behoefte aan scherp en doeltreffend advies. Als woningmarkt consultant adviseert ikzoekuwhuis.nl over woningmarktvraagstukken, woningbouwprojecten en stadsvernieuwingsplannen.

De woningmarkt is hot. De economische crisis lijkt ver achter ons te liggen. Maar de Corona gevolgen voor de woningmarkt zijn nog niet geheel helder. Financieel adviseurs, banken, woningcorporaties, projectontwikkelaars en lokale, provinciale en landelijke overheden bijten zich toch nog geregeld stuk op vraagstukken die de woningmarkt aangaan. De expertise van een ervaren woningmarkt consultant vanuit de aankoopkant kan daarom doorslaggevend zijn om bijvoorbeeld woningbouwprojecten vlot te trekken of juist anders in te vullen. ikzoekuwhuis.nl heeft als gespecialiseerd aankoopmakelaar kennis van de regionale markt en kan zich als geen ander inleven in de wensen van de woonconsument.

Adviezen woningmarkt consultant
Aan wat voor advies je moet denken? Dé Aankoopmakelaar ikzoekuwhuis.nl treedt bijvoorbeeld op als klankbord bij de ontwikkeling van nieuwe woningbouwprojecten of de herstructurering van bestaande bouw. Daarnaast levert Mariet Kamphuis waardevolle input om stadsvernieuwingsplannen scherper – en met meer oog en gevoel voor de woonconsument – in de markt te zetten. En Emmely Kamphuis voegt op haar eigen gebied expertise toe.

Voordelen van de woningmarkt consultant van Dé Aankoopmakelaar ikzoekuwhuis.nl

  • ruime ervaring in het makelaarsvak
  • diepgaande kennis van de regionale woningmarkt en woonconsument
  • onafhankelijk aankoopmakelaar
  • kennis, deskundigheid en expertise, uitgebreid met diverse opleidingen en trainingen
  • scherpe zakelijke blik gecombineerd met een ontwapenend gevoel voor humor
  • uitgebreid zakelijk netwerk
  • vermogen om individuele woonwensen te vertalen naar beleid op het gebied van de woningmarkt
  • stevige achtergrond als communicatieprofessional
  • authentieke persoonlijkheid die alleen het eerlijke verhaal vertelt.


Woningmarkt consultant zet alles op een rij
De woningmarkt consultant werkt op projectbasis of volgens ‘uurtje factuurtje’. In overleg met woningcorporaties, projectontwikkelaars en overheden worden (on)mogelijkheden in kaart gebracht. Aan welke soort ondersteuning heb je behoefte? Hoe kunnen we deze het beste inzetten? Overweeg je inschakeling van ikzoekuwhuis.nl voor aanvang van een project of pas tijdens een lopend project in te schakelen? In beide gevallen ben je bij ikzoekuwhuis.nl van harte welkom.

Meer weten over de mogelijkheden van de woningmarkt consultant? Bel (0418) 515 864 of mail info@ikzoekuwhuis.nl.

Aankoopmakelaar

Mariet & Emmely Kamphuis